27 maj 2014
20:00

Rönninge/ Salem

Referat: Västerhaninge IF - Rönninge/ Salem

Seger i b-lags serien. 1-0 till Västerhaninge redan efter 20 sekunder Ümit på pass av Adam. Normalt borde det kännas som en bra utveckling men de två senaste gångerna Västerhaninge har tagit ledningen i första minuten, har motståndaren vänt matchen till seger. Den här gången skulle det bli annorlunda. I den 4.e minuten kom dock kvitteringen på straff till 1-1 efter att Sandro fällt en Rönningespelare. 2-1 i den19:e födelsedagsbarnet Robban nickar in en hörna som Sandro severat. 3-1 i den 33:e Stefan drar in bollen på volley efter ett underbart inlägg av Markus. Ümit gör sitt andra för dagen fram till 4-1 framspelad av Stefan i den 37:e vilket också står sig fram till halvtidsvila.

I den andra reducerar Rönninge 4-2 efter 20 sekunder ett misstag vid ett uppspel, lite onödigt gör att det blir lite match igen. Västerhaninge spelar bra skapar en hel del chanser men får inte in bollen förräns i den 86:e. 5-2 genom Markus volleyskott på inlägg av Nille. Otroligt vackert. 6-2 krigar Erol in på ett riktigt Erolmanér, han köttar in bollen efter inspel av Adam i den 89:e till 6-2.

Sammantaget gör Västerhaninge en riktigt bra match. Försöker verkligen spela bollen, lyckas under stora delar av matchen. Plus till Sandro som efter kapningen i början av första var riktigt bra. Laget höll i hop spelet och jobbade hårt för varandra.